top of page

Tränings info

Denna sida "nyheter "blogg" kommer vi framöver vara bättre på att använda. Här kommer vi lägga in samma info (bra att veta saker) som vi lägger ut på vår slutna facebook grupp så alla får en chans att hänga med i vad som händer om man inte använder sociala medier. Vår Slutna grupp på FB heter GillaTRÄNA Medlemsgrupp. Ansök om du vill vara med så godkänner vi dig.

Nu hittar ni GillaTabata + CORE i schemat med Rebecka. Är detta något för dig? Testa gärna. Vi kommer prova några veckor för att se om det finns sug efter denna träningstyp och mix. Pass upplägg kortfattat: Uppvärmning ca 5 min följt av Tabata. Rörelser som innehåller kondition och stryka ca 20 min. Därefter CORE träningen under ca 25 min.

Vecka 35 har vi P.E.One release av nya program nr 3. Dag och tid kommer. Grym träning precis som tidigare både för hjärtat "kondition" och våra muskler "styrka". Mycket ben & rumpa. Samma röda tråd men ett helt nytt pass. En riktig genomkörare under 45 min utlovas.

Under v. 35 & 36 ökar vi utbudet igen. Då kommer vilande pass också tillbaka. Mer detaljerad info kommer.

Nya BodyPump & BodyBalance releaser kommer i mitten av september (troligtvis releasesläpp v.38).

CrossOUT / IN kommer att finnas med i vårt utbud framöver. Upplägget har mottagits positivt. Det bästa av allt är att alla kan delta mer eller mindre vältränad spelar ingen roll. Många uppskattar också att passet har stor variation eftersom det ser olika ut varje gång.

Vädret har visat en annan sida de senaste dagarna än vad vi snabbt blivit vana vid. Vi kommer köra fler och fler pass inomhus framöver. Håll utkik i schemat. Skulle det vara väldigt många bokade på ett pass som vi planerat köra ute och vädret inte är på vår sida så löser vi det med två pass inne istället. Det blir såklart på två olika tider. Vi kontaktar er som är bokade via sms, mail eller annat sätt om det skulle ske någon ändring. Vårt mål är att alltid lösa ALLT på bästa sätt för er.

Vi hörs snart igen & Ses på träningen :-)

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page