top of page

Gilla Träningslivet Kom-Igång-Kurs

Har du svårt att komma igång? Har du aldrig tränat?

Har du tappat motivationen? Var det ett tag sedan du tränade? Vill du lära dig mer om träning i allmänhet? Då kan detta vara något för dig!

Fem kurstillfällen: Vecka 37, 38, 39, 40, 41.

Lördagar 10.30 -12.00.

Pris: 600:-/ person

Kursen passar män som kvinnor i alla åldrar.

”Small Groups” / Begränsat antal platser.

Målet med kursen är att du ska få bra träningsverktyg, träningsförståelse och smarta träningsknep för att hitta vägen till träningsglädjen. Vi inspirerar och motiverar dig utifrån dina förutsättningar. Med lång erfarenhet, utbildningar och livserfarenhet inom området delar vi gärna med oss till dig. Vi vill också att du ska få en bra start/grund och en god förståelse till varför träning är viktigt och hur den kan påverka din vardag positivt. Denna kurs ska också vägleda dig att hitta just din träningsform, och visa på de skillnader som finns. Varför är det viktigt att variera sin träning? Mixa kondition, styrka, uthållighet, flexibilitet och rörlighet. Det kommer du att förstå efter kursen.

En tränad & funktionell kropp smittar snabbt vidare till en stark, glad & effektiv knopp!

Vid varje tillfälle utförs praktisk träning ”gruppträning”, gruppcoaching samt föreläsningar om träningslivet i en röd tråd igenom alla fem tillfällena.

Vid anmälan eller vill du veta mer, tveka inte att höra av dig, personligen, via mail gillatrna@gmail.com eller ring 0706-333033

Barbro.

Träna rätt – Må bra - Få resultat.

Gilla Träningslivet - Varmt välkommen / GillaTRÄNA

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page