top of page

GillaTRÄNAs Höst information

Håll dig uppdaterad här på GillaTRÄNAS Blogg samt i vår slutna grupp på Facebook löper samma information. Ansök och gå med i vår slutna grupp på Facebook. Sök på GillaTränas medlemsgrupp. Vi har även öppna sidor på både FB & IG som du gärna får gilla och följa. Där vi lägger ut annan information samt mer bilder.

HIIT & Styrka Passet som vi tycker är viktigt. Konditionen tränas, bibehålls och ökas. Alla tränar utifrån sina förutsättningar, alltså klassen passar alla. Att få upp flåset har aldrig skadat, snarare tvärtom. Börja lugnt, snabbt märker du resultat som leder till att allt blir mycket roligare, lättare och du blir piggare på köpet.

GillaTabata + CORE. Vi tycker också att Kondition + CORE är en ypperlig kombination. Klassen passar också alla. Under fyra veckor testar vi vad ni tycker. Därefter utvärderas klassen om det ska fortsätta. VÅGA TESTA DESSA PASS!

Kärt ”pass” har många namn. EnergyBoost byter namn till Organic BodyWork. Jag befinner mig mitt i en spännande & mycket inspirerande utbildning som heter Organic BodyWork. Träningsformen är framtagen av en stor förebild till mig som heter Cecilia Gustafsson. Träningsformen är en vidareutveckling utifrån vår tidigare EnergyBoost klass. Meningen är att Organic BodyWork ska ge er ännu mer energi & boost.

Med mer kunskap utvecklas vi framåt och möjligheterna blir oändliga. Klassen passar män som kvinnor i alla åldrar. Såklart vill jag att passet ska finnas i schemat så snart som möjligt. Det ligger inte långt borta. Ni kommer få mer exakt information om när.

NYHET! Organic BodyWork. Djupa benböj, starka ryggar, stolta bröst och långa nackar - Organic Bodywork är barfotaträning på matta med stående och liggande serier som ger dig corestyrka, balans, stabilitet, spänst, smidighet och långa snygga linjer, hetta, svettigt och Fokuserat, effektivt kroppsarbete.

För dig som vill bli snygg, spänstig, stark och lugn :) oavsett ålder! Vi tar dig igenom dessa serier med varmt hjärta & mjukhet.

Söndagen den 26/8 kl,17.30 kommer Susanne Ekstrand från Trelleborg hit i anslutning till BodyBalance passet kl.18.00. Hon driver Krydderiet Kummlan i Trelleborg. Hon säljer även jättefina yogakläder. Tyger och kläderna tillverkas på Bali och är i 90% bomull och 10 % lykra. Vill man handla så tar hon emot både swish & kontanter. Ni har möjlighet att prova kläderna både innan och efter passet.

Tidig Morgonträning. På Fredagar är det BodyPump kl.6.00 som gäller. Passet är tillbaka v.35. 31/8. Säg till om du vill ha pepp, inspiration om varför du ska träna denna tidpunkt, argumenten är många!!.

Gilla-Yogaflow Denna klass kommer cirkulera både kvällstid & morgon/förmiddagar. Variation vecka för vecka.

GillaFrukostklubben = ALLA ÄR VÄLKOMMA. Passet tillkom för 60 plussare. Vi är ett härligt & glatt gäng som tränar vardagar kl.9.00. Här vill vi passa på att välkomna alla som har möjlighet att träna dessa tider. Den senaste tiden har det varit mest Yogaflow på schemat. Framöver kommer jag de veckor som fungerar lägga i två pass i veckan kl.9,00. De veckor med två förmiddagspass kommer ett av passen vara Yogaflow. Det andra varieras mellan Organic BodyWork, P.E.One och BodyBalance eller BodyPump.

P.E.One Ny release v35. Allt i ett på 45. PassInnehåll: Kondition, styrka och rörlighets träning. Passet bör utföras ett par gånger för att hitta den rätta upplevelsen. Super pass!

GillaBOX ligger vilande till månadsskiftet okt/nov därefter kommer ni få mer information.

BodyPump & BodyBalance Nya releaser är på ingång. Releasesläpp vecka 39 & 40. Tills dess mixar vi klasserna med egna favoriter från äldre koreografier. Allt för ni ska ha roligt, få så bra och varierad träning som möjligt.

Kom igång kurser. Är detta något för dig? Eller har du någon vän/vänner som kanske skulle vara intresserad eller vill veta mer? Tveka inte att höra av er till mig. Kursstart vecka 37 under 5 lördagar mellan kl.10.30-12.00. Läran om att gilla Träningslivet :-)

Läs mer om Gilla Träningslivet - Kom igång kurs. inom kort här i bloggen.

Begränsat antal platser. Anmälan görs personligen till mig Barbro alternativ via mail gillatrana@gmail.com eller 0706-333033.

Pass Utbud HT 18 (Med reservation för ändringar)

BodyPump 60 & 45 pass

BodyBalance

Organic BodyWork

P.E.One

HIIT & Styrka

GillaYogaflow

CrossOUT / CrossIN

(Tabata + CORE) Test pass, pågår under fyra veckor.

Temapass kommer läggas in då och då.

Vilande Klasser

GillaBOX

MindfullYoga

GillaYoga (dynamisk yoga)

HIIT Cirkel

Kondition & Styrka

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page