January 3, 2020

October 27, 2019

August 14, 2019

Please reload

Senaste inlägg

Nytt utseende

April 2, 2017

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Hej Bästa GillaTRÄNA kund, Vi vill ligga ett steg före. Därför är det med omedelbar verkan som vi stänger vår inomhus träning på GillaTRÄNA. Detta för att hjälpa till att förhindra ev smittspridning av Covid19. Just nu är det en speciell situation för oss all. Både mitt och säkert många andras fokus är kring att förhindra / hjälpa till att få koll på detta virus med sunt förnuft i tanken. Vi vill såklart att träningen ska komma igång som vanligt igen. Därför kommer vi hålla er uppdaterade dels här, sms, via mail och på gillatrana.com på schema/bokningssidan. Vi planerar redan för fullt med vår uteträning som vi vill starta med så fort vädret tillåter. Kanske vädret tillåter detta redan nästa vecka. I denna situation så har vi även redskap /utrustning ljudanläggning mm för att kunna köra många olika träningsformer utomhus. Om det skulle behövas. Dels strax utanför dörren men även nere vid havet. Träning är lika viktigt i denna situation som att tvätta händer, frisk luft, äta nyttigt och sova gott! Tills vi hörs, ta en härlig promenad, joggingtur eller bara vistas ute vid jämna mellanrum. Ta hand om er / Barbro på GillaTränas med instruktörer.

March 12, 2020

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar