top of page

Vad Händer Nu

🙋🏼‍♀️ Vad händer nu? 📌 Kortare framförhållning i schemat. Normalt kan man boka klasser 9 dagar framåt - Just nu styr klimat/vädret våra klasser. Så länge vi har bra temperaturer, skonsam vind och lite ☀️ då och då så fångar vi dagen och kör så mycket utomhusklasser vi kan 😀 Vissa typer av klasser är känsligare. En del av dessa kommer flytta ni V.37. Denna veckan är också en testvecka som kommer utvärderas. De flesta pass tar Max 10 deltagare, lugnare klasser 11st. Antalet klasser framöver styrs av efterfrågan! 📌 Om det är ohållbart att köra en planerad klass utomhus, då ställs denna klassen in. Håll utkik i schemat. 📌 Säkerheten kommer först, Snabba ändringar & Flexibilitet är självklart & naturligt för oss 😊 📌 Löpande information kommer i små doser (så ni orkar läsa) 😂 både här, på våra sociala medier och på väggarna i salen. Håll Huvudet kallt, hjärtat varmt ❤️ och händerna rena 🖐🏼

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page