top of page

Utomhus & Inomhusträning


Hej! Kommande vecka testar vi några klasser inomhus. Vi kommer fortsätta köra utomhus så länge det går och vissa klasser kör vi gärna utomhus året om. Salen är preppad (se bilder). Medtagen egen yogamatta till pass som kräver detta. Andra klasser som ex Bodypump så funkar även en egen vikt yogamatta eller en handduk. Vi rekommenderar att alla har en egen handdukar med sig till alla klasser! Vi har en lätt vidare instruktion till tejpen i golvet, bilden visar endast färgerna som är utmark

erade i salen. Under morgondagens klasser så är det 25 min mellan passen. Dom som tränat först låter vi lämna innan nästa gäng/ deltagare går in i lokalen / entrén. Varsågod och använd bord och stolar strax utanför entrén 😉 Ligger det inga klasser i anslutning till varandra så behöver man självklart inte tänka på att vänta utanför, utan känn dig då välkommen in i salen och hitta sin plats. Vi öppnar 20 min innan en klass startar 😊 Varmt välkomna ❤️

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page