top of page

Vilken Sommar det blev!

Wow vilken sommar det blev☀️en annorlunda men ändå bra eller hur?! Och den är inte slut än 🌴 Vi på GillaTRÄNA är otroligt tacksamma att så många av våra härliga medlemmar valt att hålla igång träningen med oss. Ni som behövt göra andra beslut hoppas vi återse i någon form snart igen. För vad händer inom kort? Med respekt för den pandemi som fortfarande pågår gäller det nu att maxa våra förutsättningar i en fortsatt hälsosam atmosfär både utomhus och så småningom om även Inomhus.

Vi har nyheter på G som vi just nu håller på att finslipa. Vi tar ansvar och vi vill allt ska känna trygghet innan något sätts i bruk! Det finns en redan stor efterfråga att mötas & träna inomhus och då självklart i mindre grupper med mer space emellan. GillaTRÄNAs populära utomhusträningen fortsätter så länge det funkar, vissa pass kräver mer värme 😀Vissa ÅR har faktiskt vintern blivit mer höst än vinter 🍂 Frisk luft i lungorna är ett fantastiskt verktyg att boosta sig med!

Nu gör vi alla möjliga insatser för att vi tillsammans ska hålla träningen vid liv under pågående omständigheter. Vi ser att träningen är en mycket viktig tid nu & framåt💪🏻 Känn frihet att komma hit när du vill utan grupptryck, stress & press! 😊 Vi återkommer med med detaljerad information inom kort! Hör av dej om du undrar över något. TACK för du är en GillaTRÄNARE! Du är viktigt för oss 💚💚 Barbro med instruktörer ❤️

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page