September 6, 2020

September 2, 2020

September 2, 2020

January 3, 2020

October 27, 2019

Please reload

Senaste inlägg

Nytt utseende

April 2, 2017

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

M.R.L.H. står för Mage, Rumpa, Lår, Hjärta.

September 8, 2020

Detta är En 45 min klass som alla kan delta i. Focus är vad passet heter. Vi har skor på oss och använder oss av en matta med 9 siffror på. Vill du träna med en högre intensitet så använder du hjälpmedel såsom viktplattor/hantlar & gummiband, det går utmärkt att genomföra passet helt utan belastning.

Det bästa är att du kan helt och hållet kan styra intensitet själv och efterhand som du känner dig starkare kan öka och anta olika utmaningar som du får av ledaren /instruktören. Vi varvar att jobba med Hjärtat = flåset, mage, rumpa, lår så det blir en god balans mellan dessa delar.

 

 

 

 Välkoma att testa M.R.L.H.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square