top of page

P.E.One. (Procedos Elements One). Sverige Premiär på GillaTRÄNA den 20 januari.

Den 20/1 är det dags för premiär av P.E.One.

Klassbeskrivning

P.E.One är en energigivande och vetenskapligt grundad klass som ger dig resultat, kunskap om kroppen och dess rörelser. Du kommer att guidas på ett enkelt och lättillgängligt sätt för att få ut mesta möjliga. Du kommer under 45 minuter göra hundratals olika utfall, knäböj samt rörelseträning som gör dig väl förberedd inför din vardag. Procedos Elements One kommer inspirera, motivera, utmana dig bortom dina egna gränser samt förbättra ditt hjärta och din totala styrka. Oavsett var du är idag kommer denna klass hjälpa dig att komma närmare där du vill vara i morgon, både mentalt och

fysiskt.

Ge extra kärlek till din kropp

GillaTRÄNA

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page